Sfaturi pentru incepatorii de laser tag

Sfaturi pentru incepatorii de laser tag

Daca ai un job de la 09:00 la 18:00 si cauti o metoda de a te relaxa serile sau in weekend, laser tag poate fi o solutie mai intriganta decat miuta din fata blocului sau mersul la sala, care de obicei isi pierde farmecul destul de rapid, mai ales daca ai de schimbat trei autobuze pana acolo. Laser Megazone e locul in care se desfasoara meciurile de acest fel, intr-o arena acoperita, avand o suprafata de 1000mp, pe 2 etaje. Deci, ce ar trebui sa stii in caz ca esti nou in acest domeniu si ai vrea sa iei parte la aceste jocuri de laser tag?
– Poarta haine inchise la culoare, pentru ca arena Laser Megazone este luminata de surse UV, in care verdele, rosul, albul vor iesi in evidenta si iti vei destainui astfel pozitia dusmanilor.

– Poarta pantofi confortabili. In jocurile de laser tag trebuie alergat, sarit, ascuns- nu poti face asta cu pantofi de strada. Laser tag e un joc cu multe elemente sportive, nu un joc video pe care-l joci pe canapea, imbracat in orice tip de haine.

– Incearca sa “inveti” harta cat de repede si sa gasesti locurile de unde ai pozitie buna de tras, dar care sa poata constitui si ascunzatoare buna. Sigur, valoarea locurilor bune pe harta creste si scade in functie de dinamica jocului, asa ca daca n-ai vazut pe nimeni in zona ta timp de 30 de secunde, ai face bine sa gasesti alta zona.

– Cauta un loc la “etaj”, de unde poti trage asupra celor de jos. Pe langa punctele pe care le poti castiga, aceasta tactica e potrivita si daca vrei sa-ti tragi suflul putin, mai ales daca n-ai o conditie fizica foarte buna. Sigur, urcatul la etaj e o solutie avantajoasa daca n-a fost incercata si de alti jucatori…de prea multi jucatori.

– Misca-te in continuare si in lateral – e cel mai bun mod de a te proteja, pentru ca senzorii sunt pozitionati in asa fel incat e mai greu sa fii nimerit daca te misti in acest mod. Dar cel mai important lucru e sa te misti…mult!

– Daca nu ai timp sau culoar pentru a tinti “la milimetru”, trage multe “focuri” in directia tintei- sunt ceva sanse sa nimeresti si e mai bine decat sa nu faci nimic.

– Nu uita sa te hidratezi: acest joc presupune mult efort, asa ca in fiecare pauza consuma putin suc sau apa minerala.

– Distreaza-te!

Open chat
1
Salut! Vrei sa afli ultimele noutati?
Powered by