Laser Tag

Laser Megazone este locul unde poti veni cu familia, la o aniversare in stil laser, cu prietenii sau colegii de serviciu. Este locul in care copilul tau isi poate serba ziua de nastere alaturi de amicii sai, bucurandu-se de un echipament complet adaptat pentru copii. La Laser Megazone poti avea ocazia de a-ti “ciurui” seful, dupa care sa-l împaci la o bere, ca intr-un adevarat teambuilding.
Jocul de Laser Tag poate fi jucat de oricine se simte capabil sa intre într-o lume a viitorului, a armelor laser si a confruntarilor stelare.
 
Uita tot ce stiai despre jocul de laser tag si vino sa te bucuri de cele mai noi tehnologii din domeniu. Noul sistem de joc aduce o serie de beneficii, unice in Romania:

– NOU! echipamente extrem de usoare, adaptabile atat pentru copii cat si pentru adulti;
– arme complet inofensive, de ultima generatie – generatie mai 2019;
– NOU! 2 moduri de tragere – Riffle sau Shutgun;
– NOU! Laser FAT Green – cea mai mare acuratete din toate timpurile;

–  NOU! ecran urias pe pistol pentru informatii in timp real – pozitie in clasament, jucator dezactivat, nivel baterie, atentionari speciale in caz de vandalism, informari, s.a. ;
NOU! tragaci magnetic – acuratete 100% si usurinta in utilizare;
NOU! sunet Hi-Definition;
NOU! verificare automata a functionarii echipamentelor inainte si dupa fiecare joc;
– personalizarea jocului pana la cele mai mici detalii: durata, scenariu, activarea bazelor, rata de impuscaturi/ sec, timp invincibilitate 1-10 sec, STUN mode, personalizarea nume, s.a;
– scenarii noi de joc: Solo Colour Rank, echipe cu baze, Vampires, s.a;
– pana la 4 echipe in acelasi joc: verde, galben, rosu, albastru;

NOU! baterii performante pana la 24 de ore de joc incontinuu;

– NOU! cardul de membru te pozitioneaza in clasamentul Laser Megazone All Time;

Ce presupune Laser Tag ?


Fiecare jucator primeste o vesta electronica si un pistol laser high-tech pentru a-si tinti adversarii cu un sistem infrarosu complet inofensiv. Scopul este acela de a face cat mai multe puncte.
Jocul de Laser Tag este controlat de un sistem high tech informatizat care permite afisarea scorului – focurile trase, tintite si încasate de fiecare participant la joc. Totul se afiseaza în timp real pe un ecran urias aflat în barul-anticamera.

Laser Megazone


Laser Tag, conceptul adus si in Bucuresti de Laser Megazone incepand din 2007, numara peste 800 de labirinturi în întreaga lume, unul mai tare ca altul. Noi ne bucuram sa punem la dispozitia amatorilor de adrenalina 30 de echipamente de laser tag de ultima generatie (mai 2019) HELIOS 2 si o arena de 1000 mp cu obstacole care sa faca jocul de Laser Tag foarte palpitant. 
Salile de asteptare sunt perfect adaptate pentru organizarea unor evenimente exclusive pentru adulti sau copii deopotriva, fiind dodate cu zone de servit masa, jocuri, karaoke, mese de fussball si proiector la cerere.

Echipamentul de joc, tehnologie de ultima generatie

Armura

Vesta are 4 zone sensibile. Armura este usoara si poate fi purtata cu usurinta atat de adulti, cat si de copii.
Fiecare atingere a laserului pe vestele adversarilor aduce puncte:
• in fata : 200 de puncte
• in spate : 100 de puncte
• pe umeri : 50 de puncte
• pe pistol : 50 de puncte
Fiecare atingere a adversarilor pe echipament va face sa pierdeti puncte:
• in fata : -50 de puncte
• in spate : -25 de puncte
• pe umeri : -12 de puncte
• pe pistol : -12 de puncte

Pistolul laser

Pistolul laser este dotat cu o raza infrarosu ultra precisa, care va permite sa va atingeti adversarii, chiar la o distanta mare. Raza laser a pistolului este total inofensiva, astfel ca, indiferent de locul în care sunteti atinsi, nu veti pati nimic.
Raza laser verde mult mai precisa, un ecran pe care poti urmarii informatii in timp real, tragaciul magnetic si difuzorul cu sunet clar, fac din noile echipamente un partener de joaca de nadejde care iti vor aduce doar satisfactii si rezultate pe masura.

Profilul jucatorilor Laser Megazone

4 tipologii : DEFENDER, SNIPER, RAPTOR, KAMIKAZE

De ce profile diferite de jucatori ?

Inca de la primele partide de Laser Megazone, fiecare jucator are stilul sau propriu: mai mult ascuns intr-un colt, singur, in grup, intotdeauna in curs de a pune la punct nenumarate strategii… Pe parcursul partidelor de joc stilul tau se confirma si te vei specializa intr-un anume rol. Este foarte dificil de exemplu sa fii un Raptor, daca te afli la inceput si nu ai experienta mai multor partide de joc. Toate aceste profile isi gasesc locul in interiorul unei echipe si permit perfectionarea si rafinarea strategiilor de joc pe perioada desfasurarii unei partide.

12 DEFENDER :

Acesti jucatori sunt coloana vertebrala a oricarei echipe. Adesea grupati, ei incearca sa apere o zona sau sa sustina alti jucatori in tentativele lor de a captura o zona. Defenderii au un joc de echipa bine pus la punct si cunosc terenul de joc foarte bine, calitati care ii pot conduce la victorie.

SNIPER :

Sniperii si-au dezvoltat precizia tirului in detrimentul deplasarii. Acesti jucatori sunt capabili sa nimereasca o tinta care se misca cu rapiditate dintr-un capat in celalalt al labirintului. Rolul lor este multiplu: sa mentina presiunea atacului intr-o anumita zona, sa protejeze accesul in baza, sa sustina atacurile coechipierilor lor.  Pe de alta parte, slabiciunea lor intr-o confruntare, ii face tinta favorita a Raptorilor.

RAPTOR :

Jucatori de atac prin excelenta, Raptor-ii au o tenacitate si o vivacitate iesite din comun, fiind adversari redutabili in orice situatie. Desi sunt slabi in cazul tirurilor la distanta mare, Raptorii sunt in acelasi timp extrem de precisi si rapizi in cazul unui duel. Agilitatea lor le permite sa se strecoare in spatele liniilor inamice pentru a le distruge baza si sa reorienteze trupele inamice dezorganizate catre coechipierii lor pentru ca acestia sa termine treaba.

KAMIKAZE :

Kamikaze sunt jucatorii debutanti care se afla de-abia la prima sau la a doua partida de joc. Fiecare jucator a fost cel putin o data kamikaze si sunt rare situatiile in care acestia reusesc sa faca fata jucatorilor mult mai experimentati. Exista totusi un tip special de kamikaze cu sangele fierbine care se lanseaza regulat in atacuri imotriva jucatorilor experimentati. Dupa astfel de partide sunt numerosi cei care isi depasesc recordurile de scor… negativ !

Captureaza baza

Descriere :

Jocul cu ” capturarea bazei ” este un joc tactic, de echipa, al carui scop este de a distruge baza echipei adverse. Bazele sunt de fapt un dom, semnalizat printr-un girofar intr-o anumita zona a labirintului bine definita. O zona albastra, cu un girofar albastru pentru echipa albastra, si o zona galbena, cu un girofar galben pentru echipa galbena. Aceeasi baza poate fi distrusa de mai multe ori pe parcursul aceleiasi partide de joc, si daca este necesar, de mai multe ori de catre acelasi jucator. Pentru a acumula puncte si a castiga aceasta partida un jucator bun va incerca sa distruga baza adversa de cat mai multe ori.

Cum sa distrugi baza adversarilor tai?

Un jucator trebuie sa tinteasca baza de 5 ori fara sa fie dezactivat de catre un adversar si fara ca unul dintre coechipierii sai sa tinteasca si el spre baza in acelasi timp. Baza este dezactivata timp de 5 secunde intre fiecare tragere. Odata atinsa de 5 ori, ea va fi dezactivata 30 secunde si va aduce 2000 de puncte jucatorului care a distrus-o. Atentie la reactia bazei distruse …va deveni ofensiva si daca esti atins vei fi dezactivat 30 de secunde !!! O baza poate fi distrusa o singura data de catre acelasi jucator pe parcursul jocului.

Un joc de echipa foarte tactic …

Este important pentru fiecare echipa sa decida cine va ataca baza, cine il va proteja si cine ramane in apararea bazei proprii. Rolurile trebuie desemnate deci inaintea inceperii partidei. Jucatorii care ataca incearca sa distruga baza adversa, cei care ii apara vor incerca sa impiedice advesarii sa intre in baza. Jucatorii care ataca sunt tinta preferata a aparatorilor. Un jucator care a distrus baza se va reintoarce in baza sa pentru a se face “pierdut ” si se va pozitiona ca aparator pentru a lasa unui coechipier posibilitatea de a ataca la randul sau baza adversa.

Open chat
1
Salut! Te putem ajuta cu ceva?
Powered by