Totul dupa pofta inimii!

Dumneavoastra aduceti mancarea si tortul, iar Laser Megazone va primeste intr-o sala de evenimente exclusiva, plina de canapele si fotolii moi. Din partea noastra primiti pe pofta inimii si bauturi racoritoare pentru toti copiii, iar pentru parinti suntem pregatiti cu bere, cafea, capuccino si sucuri, care pot fi comandate separat de la bar.

Petrecere dinamica, probe de indemanare si multa distractie

Relaxati-va! Si imaginati-va ca timp de 2 ore si jumatate toti copii participa la o petrecere dinamica, cu probe de laser tag, indemanare, creativitate si spirit de observatie. Pentru fiecare proba echipele acumuleaza puncte, iar la final desemnam castigatorii care primesc diploma din partea sarbatoritului.

Sa nu-i uitam pe tatici!

Din experienta recomandam taticilor sa se imbrace mai comod pentru ca in cele mai multe situatii iau parte activ si inversunat la bataliile din arena pentru a-i sustine pe cei mici sau pentru a castiga in fata unui alt tatic (a face un alt tatic sa se supuna).

Stimulati imaginatia, creativitatea si interesul copiilor

Limita e cerul! Exista anumite scenarii prestabilite si tipuri de joc, insa limita este impusa doar de puterea imaginatiei. O petrecere laser tag poate incepe prin trasarea unor scenarii si indicatii, pentru ca apoi parintii sa stimuleze imaginatia, creativitatea si interesul copiilor pornind de la decor sau chiar de la costumatiile pregatite de acasa. Copiii pot reproduce batalia de la Verdun, debarcarea din Normandia sau poate razboiul Nistrului, invatand istorie sau geografie ca parte a distractie, eliminand orice factor de stress.

Nu eu contez, ECHIPA!

Laser tag-ul jucat in echipa presupune crearea si aplicarea unor strategii si impartirea componentilor unei echipe pe grade si roluri, in functie de caracterul si temperamental fiecaruia. Odata intrati in labirint jucatorilor le va fi stimulata comunicarea, in vederea infrangerii echipei adverse sau a rezolvarii unor probe date, si solidaritatea, jucatorul trecand pe plan second, interesele echipei fiind cele care primeaza. Sa nu uitam nici de activitatea fizica propriu-zisa care isi aduce aportul in devoltarea unor abilitati de coordonare si atentie esentiale mai tarziu.

Ramanem prieteni!

Iar faptul ca oponentii sunt prieteni sau chiar membrii aceleiasi familii induce acea atmosfera de joc, de combativitate, trecand in plan secund factorul violent in sine, cel care proiecteaza sentimente de respingere asupra adversarului. Cum o astfel de petrecere magica va cuprinde intotdeauna mai multe partide, echipele pot fi mereu modificate, impreuna cu scenariile si strategiile de joc, in asa fel incat cei mici sa infrunte alti si alti adversari, dar mai ales propriile limite.

Violenta? Nu avem!

Desi la prima vedere, laser tag-ul pare o distractie nerecomandata minorilor, lucrurile nu stau chiar asa. Jocurile pe calculator sunt infinit mai violente decat oferta laser tag. Copii, cu sau fara interventia parintilor, se vor juca mai mult sau mai putin violent. Iar aceste date primare pot si trebuie sa fie folosite in favoarea dezvoltari armonioase a personalitatii copilului. Pare paradoxal, insa terapia prin joc a dat si continua sa dea rezultate spectaculoase nu doar in cazurile patologice, ci si in preventie.
Mai jos va prezentam toate detaliile

Ofertele noastre pentru petrecerea copilului tau:

Numar participanti Pret persoana / 3 partide 20 min (Luni - Joi) Pret persoana / 3 partide 20 min (Vineri - Duminica)
12 60 RON 66 RON
Intre 13-20 60 RON 66 RON
Intre 21-30 57 RON 63 RON
Mai mult de 30 54 RON 60 RON
Sucurile racoritoare, apa minerala si plata sunt la discretie DOAR pentru copii.
Bauturile pentru parinti se comanda de la bar sau se achita o taxa de 10 Lei/parinte si au incluse bauturi racoritoare la 2L la discretie.
Grupuri de copii intre 7 si 16 ani
(Prezenta unui adult obligatorie)
Durata aproximativa : 2 ore si jumatate, maxim 3 ore
Minimum 3 partide de laser tag
Minimum 12 copii 
Taxa pachet Xbox/Playstation – 200 lei/ 3 ore – se achita doar pentru rezervarile care nu aleg pachetul de aniversare.

*Petrecerile pot avea loc de luni pana vineri incepand cu ora 11:00 si pana la 21:00 sau in weekend intre ora 09:00 si 21:00.
**Petrecerile pot avea loc in timpul orelor de program, cu exclusivitate asupra unei sali de mese, doar cu rezervare prealabila.

Open chat
1
Salut! Te putem ajuta cu ceva?
Powered by