Team Building

Team building la Laser Megazone, un concept nou si original pentru a va distra, recrea si detensiona!

Team building-ul capata noi intelesuri in arena noastra laser tag din Bdul Iuliu Maniu. Vreti sa participati la o noua activitate ludica, Sa realizati evenimente care sa puna in valoare imaginea companiei dumneavoastra, Sa va motivati personalul in cadrul unui mega eveniment anual, Sa va organizati activitatile de PR intr-un cadru original, Sa va stimulati vanzarile combinand spiritul de echipa cu cel de competitie

Veniti sa decoperiti LASER MEGAZONE BUCURESTI, nr 1 in jocurile de actiune din Europa !

Echipati cu vesta si cu pistolul vostru laser, patrundeti intr-un labirint futurist unde adversarii va pandesc fiecare miscare si spiritul de echipa trebuie sa functioneze la maxim. Echipa noastra va asigura de profesionalism si maxima disponibilitate pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra si pentru a transforma aceste momente petrecute impreuna intr-o succes deplin.

LASER MEGAZONE va poate rezerva exclusiv centrul de joc la cerere si in functie de numarul de persoane.

Pentru mai multe informatii si rezervari privind organizarea de teambuinding-uri sau evenimente speciale din viata companiei dumneavoastra contactati-ne !

Formula Open Laser

Aceasta formula este una de relaxare si usor de utilizat care va va permite sa faceti cunostinta cu jocul de laser tag la Laser Megazone. Incepand cu un grup de 12 persoane, va vom integra în sesiunile de joc cu un tarif preferential.  O partida se poate juca solo sau în echipa ( de la 12 la 24 jucatori ).

Laser Megazone va propune sa efectuati, în ritmul dumneavoastra, 2 partide de câte 20 de minute fiecare.

Durata aproximativa a acestei formule : între 1 si 2 ore. Nici un echipament special nu trebuie prevazut.

Barul este la dispozitia dumneavoastra si va propune o larga gama de bauturi racoritoare. Toate aceste formule de joc sunt complet adaptabile la nevoile si dorintele firmei dumneavoastra.

Formula Private Laser

Aceasta formula este una de relaxare si usor de utilizat si va propune o activitate recreativa si originala, care poate fi asociata cu diverse evenimente interne : evenimente corporate, aniversari, reuniuni anuale,lansari de produse etc

Arena Laser Megazone va va fi rezervata în mod exclusiv.

Mai întâi veti efectua o prima sesiune de joc de 12 minute pentru un prim contact cu echipamentele si labirintul nostru. Pe urma, veti putea efectua 3 partide de câte 20 de minute fiecare.

Barul va va sta la dispozitie si va propune 3 bauturi racoritoare, bere sau expresso pentru fiecare persoana si aperitive ( alune, chips etc)

Aceasta formula este valabila pentru un grup de minim 20 de persoane.

Open chat
1
Salut! Te putem ajuta cu ceva?
Powered by