Școala e Altfel la Laser Megazone

După ce te echipezi și ți se face instructajul de joc, intri într-o cu totul altă lume. Poți spune din prima că școala e altfel la Laser Megazone. Sigur, nu învățăm gramatică și nu facem exerciții complicate de mate. Însă într-un joc de LaserTag îți dezvolți cu adevărat viteza de reacție, atenția distributivă, spiritul competitivit și de lucru în echipă. Dar mai presus de atât, te distrezi la maxim.

Ceea ce este și mai interesant este că aici, profesorii pot face echipă cu elevii și își pot testa abilitățile de combatanți cot la cot cu aceștia. Și, desigur, La Laser Megazone nimeni nu stă cu catalogul la ieșire și nu se dau note. Iar mai ales nimeni nu se supără dacă este dezactivat, astfel că într-adevăr școala e altfel la Laser Megazone. Aici nu este doar o distracție oarecare, ci în urma câtorva jocuri de LaserTag se poate suda cu adevărat o clasă.

Când se deschid porțile, arena Laser Megazone se umple cu fum, iar designul futurist parcă este desprins dintr-o altă lume. Batman te așteaptă încă de la intrare, indicându-ți două direcții: către baza de jos și către cea de sus.

Odată ce bazele sunt alese, echipele încep să-și facă strategia, iar liderii ies imediat la rampă. Încercând să fie atenți atât la pașii adversarului pentru a nu fi luați prin surprindere, cât și la obstacolele din arenă, jucătorii de LaserTag trag primele raze laser către oponenți, iar primele veste sunt deja dezactivate pentru 5 secunde.

Distracția e garantată!

Totul se petrece într-un ritm alert, baza este atacată de adversari, iar muzica se aude tare, fiind unul dintre ingredientele care ajută la creșterea adrenalinei.

Jocul viitorului se încheie, însă nu înainte de a fi trase sute de raze laser trimise către adversar, mii de puncte înscrise și încasate pentru echipă, dar mai ales, nu înainte de o distracție pe cinste.

Toți jucătorii se strâng în jurul tabelei de scor, iar învingătorii se bucură. De cealaltă parte, învinșii cer revanșa, iar un nou joc de LaserTag este gata să înceapă, pentru că școala e altfel la Laser Megazone, încă din primul an în care se organizează acest program.

De atunci și până acum, sute de clase de copii au ales să vină la LaserTag în Săptămâna Altfel, iar profesorii nu s-au dat la o parte de la acțiune. An de an, cei care deja au încercat o dată jocul viitorului, ne trec mereu pragul. Pentru această activitate vin nu numai clase din București, ci și din Ilfov, Giurgiu, Prahova sau chiar Constanța. Acest lucru face din Laser Megazone o atracție națională în ceea ce privește activitățile din Săptămâna Altfel.

Dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă așteptăm să ne faceți o vizită, împreună cu colegii și profesorii, pentru o experiență de joc inedită, desprinsă din viitor.

Open chat
1
Salut! Vrei sa afli ultimele noutati?
Powered by