Scoala altfel in Bucuresti, la Laser Tag

Este o adevărată provocare dacă ești profesor și cauți un loc pentru Scoala altfel in Bucuresti. În primul rând ai nevoie să te asiguri că locul pe care îl alegi este potrivit pentru copii, că este sigur. Dar și că toți copiii vor fi implicați, că nimeni nu se va plictisi. Și, mai ales, că vor avea ce învăța din această activitate.

Aaa, și trebuie să fie și ușor de ajuns ori măcar să fie o locație aproape de metrou, ca să nu stați cu prea mare grijă.

Uite care poate fi răspunsul pentru toate aceste întrebări: un joc de laser tag în arena Laser Megazone.

Ca să răspundem pe rând la toate gândurile pe care le aveți (probabil sunt mai multe decât ne imaginăm noi), vă spunem așa:

 

Arena Laser MEGAZONE e pregătită pentru Scoala altfel in Bucuresti

  1. Încap simultan în arenă 30 de copii, cam tot atâția cât încap și într-o sală de curs.
  2. 1000 de mp la dispoziție, cam cât un teren de sport, dar pe două niveluri.
  3. Copiii vor învăța cum să câștige, dar și cum să accepte înfrângerea, ca un proces necesar pe care trebuie să îl parcurgă în dezvoltarea lor.
  4. Își vor dezvolta spiritul de lucru în echipă, cât și abilitățile de lider.
  5. Armele laser sunt TOTAL INOFENSIVE. Garantăm că nu este absolut niciun pericol pentru copii dacă sunt atinși de armele laser tag.
  6. Echipamentul este total adaptat pe corpul lor, astfel că cei mici nu se vor putea răni.
  7. Suntem aproape de metrou Politehnica, la 5 minute de mers pe jos, deci am rezolvat o ”ecuație” importantă în alegerea unei locații pentru Scoala altfel in Bucuresti.
  8. Avem și fotbal de masă și playstation, astfel că cei care nu vor să ia parte efectiv la joc (deși ne îndoim că nu o vor face), pot întreprinde alte activități.
  9. Personalul nostru este special instruit să lucreze cu copiii, astfel că veți avea parte de ajutor din partea lor pe tot parcursul șederii în arena Laser Megazone.

Și uite așa Scoala altfel in Bucuresti poate fi o activitate unică, îndrăgită de toți elevii și, credem noi că și de profesori, care niciodată nu s-au sfiit să intre la joc împreună cu elevii.

 

Open chat
1
Salut! Vrei sa afli ultimele noutati?
Powered by