Saptamana Copilariei la Laser Megazone

Saptamana copilariei la Laser Megazone

Copilăria este o stare de spirit, astfel că Laser Megazone transformă Ziua Copilului în Săptămâna Copilăriei. Pentru copii, pentru cei care încă se simt copii și pentru cei care vor să petreacă timp de calitate alături de copii lor, Laser Megazone vine cu o ofertă specială: doar 10 lei jocul de Laser Tag.

#JoculViitorului vă așteaptă cu #Adrenalină, #Emotie, #Bucurie și multă, multă #Distracție.

*Oferta este valabilă în perioada 1-5 iunie, pentru grupuri de cel puțin 10 persoane, la achiziționarea unui pachet de  minim două jocuri #lasertag, doar cu rezervare la telefon: 0721372337

Laser Megazone este un joc de laser tag, de obicei de echipa, în care participantii intra în labirint si, precum adevaratii soldati din grupele de commando, îsi cauta si “elimina” adversarii cu ajutorul armelor laser.

Laser Megazone este o placere de savurat în echipa: cu familia, la o aniversare in stil laser,cu prietenii sau colegii de serviciu – ocazie unica sa-ti “ciuruiesti” seful, dupa care sa-l împaci la o bere intr-un adevarat teambuilding !

Laser Megazone poate fi jucat de oricine se simte capabil sa intre într-o lume a viitorului, a armelor laser si a confruntarilor stelare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Salut! Te putem ajuta cu ceva?
Powered by