Petrecerea de sfarsit de an

Cam de pe la finalul lui noiembrie, dacă nu chiar mai devreme, toată lumea se întreabă unde va face petrecerea de sfârșit de an sau petrecerea de Crăciun. Sigur că variantele nu sunt deloc puține. Poți alege dintre o cină la restaurant, o seară cu familia sau cu prietenii, ori o seară în club.

Totuși, pentru ca petrecerea de sfârșit de an să fie una inedită, pe care să o ții minte, avem o propunere pentru tine! Anul acesta organizăm LaserTag New Year, unde poți împușca anul cu raze laser și nu cu petarde și te poți distra pe cinste împreună cu ai tăi, fie ei colegi de birou, familie sau prieteni.

Să faceți echipe, să vă învăluiți în fumul din arenă și să demonstrați că aveți țintă și puteți nimeri adversarul de la o distanță considerabilă. Sigur că nu doar punctajul contează, ci mai ales distracția, într-o seară pe care cu siguranță o veți ține minte.

Desigur că, aceleași variante de mai sus le ai și pentru petrecerea de Crăciun, care anul acesta poate să fie una inedită. Îl poți aștepta pe Moș Crăciun printre stele, în baza Jupiter, iar când sosește îl poți lua în echipa ta pentru un joc de LaserTag, distrându-vă împreună la cel mai tare Christmas Party LaserTag.

Astfel că, fie că vrei ca petrecerea de sfârșit de an sau petrecerea de Crăciun să fie una inedită anuș acesta, LaserMegazone te așteaptă. Îți punem la dispoziție două spații generoase, o masă de fotbal de masă pentru pauzele dintre jocuri, playstation pentru pasionații de gaming, 30 de veste și o arenă de 1000 mp unde vă puteți juca în voie.

Pentru mai multe detalii și oferta pentru LaserTag New Year și Christmas Party LaserTag puteți suna la numărul 0735 561 568.

 

Open chat
1
Salut! Vrei sa afli ultimele noutati?
Powered by