MeZo invata sa tinteasca

După ce data trecută am mers am urmărit prima aventură a lui Mezo, hai să vedem cum MeZo învață să țintească.

Aaa, deci asta era. Am și eu un laser! Am și eu un laser! se bucură tânărul MeZo, aflând vestea de la Profesorul Larson.

Acesta i-a scris că, atunci când l-a conceput, în locul mâinii drepte i-a creat un laser inofensiv, asemenea celor care se folosesc în jocul de LaserTag. Iar acum, ce să facă eroul nostru decât să înceapă să învețe cum se folosește această ustensilă grozavă?

Se plimba el pe stradă și tot mergând vede doi guguștiuci pe gardul de vizavi.

MeZo învață să țintească

”Să vezi ce-i nimeresc!” spune năzdrăvanul.

Și cât ai zice Laser Tag, pune ținta pe ei și ochește. Și pune ținta pe ei și ochește. Și mai ochește o dată. Nu este o greșeală de text, doar că a tras de atâtea ori și nimic nu s-a întâmplat. Pentru că arma laser pe care o avea în mână este la fel de inovensivă precum armele laser folosite în jocul de Laser Tag. Exact jocul pe care îl pregătea Profesorul Larson.

Dar MeZo nu se lăsă intimidat și găsi repede o soluție ca să-i sperie pe cei doi porumbei. Porni laserul și puse cealaltă mână în fața lui, creând o umbră înfricoșătoare care-i sperie pe porumbeii care zburară imediat de pe gard.

După ce a văzut că farsele lui au succes, MeZo a început să tragă în tot ce mișcă. În câțelul doamnei cu perucă, în pisica multicoloră de pe acoperiș, în vrăbiuțele de la streașină și-n domnul care vindea la chioșc. A ținut-o așa toată ziua și tare s-a mai distrat. Și uite așa MeZo învață să țintească.

”Să știi Profesore că îmi place mult arma laser pe care mi-ai creat-o în loc de mână. Azi m-am distrat de minune. Deși, mi-ar fi plăcut să-mi fi dat niște haine mai frumoase. Oamenii se uită cam ciudat la mine.” zice MeZo, terminând scrisoarea către Profesorul Larson din MegaZone 7.

Open chat
1
Salut! Vrei sa afli ultimele noutati?
Powered by