Locuri in Bucuresti pentru petreceri copii

Probabil ofertele pentru locuri în București pentru petreceri copii sunt multe, însă anul acesta te-ai gândit să îi oferi copilului tău cea mai frumoasă experiență. Ce-ar fi sa-l aduci la un joc de laser tag?

Tu, ca părinte, îți dorești să fie un loc destul de mare pentru toți invitații (pentru că aproape fiecare copil va fi însoțit de un părinte), iar copiii să se simtă în largul lor, pentru cel puțin câteva ore.

Dar vrei să scapi și de grija organizării, cum ar fi sucuri, tort, pizza (preferata copiiilor) și, totodată, cineva să aibă grijă ca atât sărbătoritul, cât și invitații lui să se simtă excelent.

Uite ce-ți propunem noi să faci anul acesta pentru cel mic: un joc de laser tag, într-o arenă de 1.000 mp (adică cea mai mare din București), în care încap 30 de copii simultan. Avem și spațiu de așteptare pentru părinți, dotat cu foosball, playstation, canapele și un bar de unde vă puteți comanda orice.

Aa, și, în plus, sucurile, tortul, pizza, sunt în grija noastră, dacă și tu vrei să te distrezi împreună cu cei mici și să scapi de toate grijile. Așa că nu-ți uita echipamentul acasă.

Astfel, dintre mai multe locuri în București pentru petreceri copii, poți alege Laser Megazone, unde se ajunge ușor chiar și cu metroul (cobori la stația Politehnica și mai mergi 5 minute pe jos), Bulevardul Iuliu Maniu nr 7.

Iar dacă te gândești dacă jocul de laser tag este o idee bună pentru copilul tău, află că laserul pe care noi îl folosim în joc este total inofensiv, iar vestele sunt și ele din ultima generație, adaptate pentru copii, pentru a nu se răni în vestele adulților. În modul acesta ne asigurăm că le oferim acestora o petrecere pe cinste, non-violentă și complet adaptată vârstei lor.

Și nu, cu siguranță nu se vor plictisi, pentru că Laser Megazone este unul dintre puținele locuri în București pentru petreceri copii care oferă atât distracție, cât mai ales educație celor mici. Dezvoltăm împreună spiritul de competitivitate, iar în același timp ne asigurăm că înfrângerea este înțeleasă și asumată. Desigur, sărbătoritul va avea mereu un punct în plus, pentru o petrecere aniversară așa cum și-a imaginat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Salut! Te putem ajuta cu ceva?
Powered by