Loc de distractie in Bucuresti

”Loc de distracție în București”, probabil asta ai căutat azi pe Google de ai ajuns aici. Pentru că vrei un loc de distracție pentru tine și pentru gașca ta, unde să vă petreceți câteva ore împreună și, evident, să vă distrați la maximum.

Fii atent: 30 de echipamente de joc laser tag, 1.000 de mp de arenă (pe două niveluri), peste 30 de moduri diferite de joc (dacă ești gammer, deja te-ai entuziasmat), o sală cu foosball și playstation (astea-s gratis, din partea casei, cât timp aștepți să se elibereze arena sau iei o pauză să te mai odihnești) și un bar de unde poți să-ți comanzi ce vrei.

Deci s-a stabilit activitatea pentru azi sau pentru weekend-ul acesta: cu toții mergeți la un joc de Laser Tag (sau mai multe, că sigur primul este doar de încălzire).

Iar acum te întrebi dacă vârsta îți mai permite să vii la un loc de distracție în București și la o activitate precum este laser tag. Ei, află că, acum două săptămâni, am jucat împreună cu o bunicuță. Și nu glumim, bunica unui copil care a venit pentru o petrecere de copii – laser tag, s-a echipat și a intrat în joc. Și chiar a fost super amuzant, atât pentru ea, cât și pentru cei cărora le dezactiva vestele prin razele laser cu care țintea, chiar foarte bine.

În arena Laser Megazone vin oameni de toate vârstele care caută un loc de distracție în București. Nu depinzi de vremea de afară, este aproape de metrou Politehnică, ai parcare fix în spatele arenei, iar distracția este garantată, la fel și adrenalina.

Și nu o zicem doar noi, ci toți cei care s-au aflat sau încă se află în topul Laser Megazone, care frecvent se schimbă, pentru că apar jucători din ce în ce mai buni, care atacă mereu poziția liderului.

Vrei și tu să fii cel mai bun jucător de laser tag din grupul tău? Atunci acceptă provocarea noastră și vino în arenă!

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Salut! Te putem ajuta cu ceva?
Powered by