8 motive pentru care jocul de Laser Tag e FUN si COOL

8 motive pentru care jocul de Laser Tag e FUN si COOL

1. Laser Tag este o un joc de actiune real, lipsit de efecte secundare, nu e dureros, e inofensiv si poate fi jucat de oricine e interesat sa se distreze.

2. Laser Tag e un joc de echipa si se poate juca de grupuri mai mari sau mai mici, intre 2 si 30 de persoane. Daca nu ai un grup cu care sa te joci, te poti integra in alt grup sau se pot face jocuri individuale, fiecare pentru el (free for all).

3. Laser Tag iti ofera sansa sa joci cu sau impotriva prietenilor, sau si mai bine, impotriva inamicilor, In sensul bun, bineinteles. Asa ca suna-ti prietenii, colegii de serviciu si mai ales seful si rezerva-ti jocul sau jocurile de laser tag.

4. Laser Tag combina spiritul de echipa cu cel de competitie si provoaca jucatorii sa gandeasca strategii adaptate pentru fiecare joc in parte.

5. Laser Tag e un joc intr-un labirint construit special sa te ajute sau, din contra, sa iti complice misiunea. Efectele speciale, fumul, muzica si echipamentele de ultima generatie iti creeaza un cadru perfect de lupta, ca in filmele Star Wars.

6. Laser Tag e o activitate indoor. Nu conteaza vremea de afara, se poate juca la orice ora si nu e necesar sa iti cumperi echipamente speciale ca la tenis, fotbal, golf etc.

6. Laser Tag este un joc universal, cunoscut in toata lumea. E apreciat de oameni din diferite tari, varsta si stil de viata. Sunt si competitii internationale pentru cei care sunt pasionati de acest sport.

7. Laser Tag la Laser Megazone se poate juca dupa scoala, dupa serviciu sau chiar in weekend. Dupa examenele stresante sau dupa ultimele rapoarte lunare, e activitatea perfecta pentru a scapa de stres si-a te distra alaturi de prieteni si colegi. Laser Megazone e deschis in timpul saptamanii intre orele 16:00-24:00 iar in week-end intre 12:00-24:00 dar iti recomandam sa dai un telefon inainte, pentru a te primi cum se cuvine.

8. Dupa parerea noastra, si noi credem ca esti de acord cu noi, Laser Tag e jucat de oameni care sunt in mod natural FUN, COOL si SMART!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Salut! Te putem ajuta cu ceva?
Powered by