Profilul jucatorilor de Laser Tag

Profilul jucatorilor de Laser Tag

Laser Megazone a gasit 4 tipologii de jucatori de laser tag: DEFENDER, SNIPER, RAPTOR, KAMIKAZE

De ce profile diferite de jucatori ?

Inca de la primele partide de laser tag, fiecare jucator are stilul sau propriu: mai mult ascuns intr-un colt, singur, in grup, intotdeauna in curs de a pune la punct nenumarate strategii… Pe parcursul partidelor de joc stilul tau se confirma si te vei specializa intr-un anume rol. Este foarte dificil de exemplu sa fii un Raptor, daca te afli la inceput si nu ai experienta mai multor partide de joc. Toate aceste profile isi gasesc locul in interiorul unei echipe si permit perfectionarea si rafinarea strategiilor de joc pe perioada desfasurarii unei partide de laser tag.

DEFENDER :

Acesti jucatori sunt coloana vertebrala a oricarei echipe. Adesea grupati, ei incearca sa apere o zona sau sa sustina alti jucatori in tentativele lor de a captura o zona. Defenderii au un joc de echipa bine pus la punct si cunosc terenul de joc foarte bine, calitati care ii pot conduce la victorie.

 

«Salut, eu sunt un  DEFENDER.
Misiunea mea este sa-mi protejez zona de joc sau sa protejez  Raptorii in atacurile impotriva bazei adverse. Cunoasterea foarte buna a terenului de joc si spiritul de echipa sunt un atu in strategiile de joc laser tag.

SNIPER :

Sniperii si-au dezvoltat precizia tirului in detrimentul deplasarii. Acesti jucatori sunt capabili sa nimereasca o tinta care se misca cu rapiditate dintr-un capat in celalalt al labirintului. Rolul lor este multiplu: sa mentina presiunea atacului intr-o anumita zona, sa protejeze accesul in baza , sa sustina atacurile coechipierilor lor… Pe de alta parte, slabiciunea lor intr-o confruntare, ii face tinta favorita a Raptorilor.

 

« Salut, eu sunt un SNIPER
Precizia mea in a tinti la distanta si pozitiile mele neasteptate de a trage surprind si descurajeza inamicii. Stapanirea de sine si simtul meu tactic sunt un real avantaj in castigarea jocului de laser tag. »

RAPTOR

Jucator de atac prin excelenta, Raptor-ul are o tenacitate si o vivacitate iesite din comun, fiind adversari redutabili in orice situatie. Desi sunt slabi in cazul tirurilor la distanta mare, Raptorii sunt in acelasi timp extrem de precisi si rapizi in cazul unui duel. Agilitatea lor le permite sa se strecoare in spatele liniilor inamice pentru a le distruge baza si sa reorienteze trupele inamice déjà dezorganizate catre coechipierii lor pentru ca acestia sa termine treaba.

 « Salut, eu sunt un RAPTOR
Datorita fortei mele in dueluri ,rapiditatii si preciziei, sunt tot timpul in atac. Determinarea mea si curajul de a ma aventura in spatele liniilor inamice ma fac un distrugator de baze unic»

KAMIKAZE

Kamikaze este jucatorul debutant care se afla de-abia la prima sau la a doua partida de laser tag. Fiecare jucator a fost cel putin o data  kamikaze si sunt rare situatiile in care acestia reusesc sa faca fata jucatorilor mult mai experimentati. Exista totusi un tip special de kamikaze cu sangele fierbine care se lanseaza regulat in atacuri imotriva jucatorilor experimentati… Dupa astfel de partide sunt numerosi cei care isi depasesc recordurile de scor… negativ !

Salut, eu  sunt un KAMIKAZE.
Incepator si totusi voluntar,nu sunt intotdeauna constient de pericol, dar reusesc foarte des sa dejoc tacticile adversarilor mei : sunt peste tot, tintesc tot ce misca, sunt o adevarata otrava»

Open chat
1
Salut! Vrei sa afli ultimele noutati?
Powered by