De ce e sanatos sa te joci Laser Tag

Laser tag in timpul jocului

De ce e sanatos sa te joci Laser Tag

Pentru ca e cel mai usor mod sa “arzi” calorii

Timp de 20 minute cat dureaza un joc, fugi intr-una dupa adversari si cauti cele mai bune pozitii de tragere. Daca esti “impuscat” e important ca in cele 5 secunde de pauza sa iti cauti viitoarele tinte si astfel iti asiguri o pozitie in varful clasamentului final.
Ultimele statistici au demonstrat ca se pierd 600-800 calori in 30 minute, echivalentul a

60 minute de exercitii la sala de fitness.

Pentru ca razi si te distrezi

Distractia e la ea acasa cand incep luptele in arena. Desi e un joc de actiune, e cel mai inofensiv dintre toate si e lipsit de efecte secundare nedorite: nu te doare nimic, echipamentele sunt usoare, nu te murdaresti si laserul e complet inofensiv. Nu putine sunt momentele in care izbucnesti in ras, fie ca te sperii tu, fie ca-l sperii pe adversar.

Pentru ca te joci

Grijile si problemele zilnice, toate raman la usa odata ce te echipezi cu vesta si pistolul laser. Odata ce ai pasit in arena nu te mai gandesti decat pe unde sa te ascunzi, din ce pozitie sa ataci si cum sa iti ajuti echipa sa invingeti. Cine ar fii crezut ca ne putem distra ca niste copii si in acelasi timp sa ne mentinem sanatosi si sa “ardem” calorii?

Pentru ca se leaga prietenii si se consolideaza legaturi

Combinand spiritul de echipa cu cel de competitie rezulta o reteta ideala cand vine vorba de consolidarea relatiilor dintre colegii de scoala sau de la serviciu. Ca sa nu mai spunem cate prietenii s-au legat intre oamenii cu pasiuni si hobby-uri comune, inaintea, in timpul sau dupa sesiunile de laser tag.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Salut! Te putem ajuta cu ceva?
Powered by