Aceasta formula de joc este o provocare si o competitie pentru angajatii companiei dumneavoastra. Vom organiza o competitie de laser tag pe principiul formarii unor echipe ce se vor confrunta pana in punctul unde se va disputa marea finala. Laser Megazone va fi in exclusivitate rezervat pentru firma dumneavoastra.

Fiecare jucator va efectua o prima sesiune de joc de 12 minute pentru a lua contact cu echipamentul (vesta si pistolul laser) si labirintul nostru. Echipele vor fi apoi formate si se vor confrunta in partide de joc de cate 12 minute pana la marea finala de 20 de minute.

Exemplu pentru un grup de 36 de persoane (4 echipe a cate 9 persoane) :

Primul meci : echipa A / echipa B
Al doilea meci : echipa C / echipa D
Al treilea meci : echipa castigatoare a primului meci contra echipei castigatoare a celui de-al doilea meci
Al patrulea meci : echipa invinsa din primul meci contra echipei invinse din al doilea meci

FINALA : echipa castigatoare a celui de-al treilea meci contra echipei castigatoare din cel de-al patrulea meci.
FINALA MICA : echipa invinsa din cel de-al treilea meci contra echipei invinse din cel de-al patrulea meci

Fiecare persoana se va putea juca un numar de 3 partide de laser tag de 12 minute si 1 partida de 20 de minute. Punctele individuale adunate constituie scorul fiecarei echipe.

Fiecare dintre echipele castigatoare din finala si finala mica vor primi un trofeu LASER MEGAZONE Barul va fi la dispozitia dumneavoastra, urmand ca la sfarsitul serii sa rezolvam separat costurile pentru aceasta. Nu trebuie prevazut nici un echipament in mod deosebit. Sugestia noastra este insa sa abordati o tinuta lejera si incaltamine sport pentru ca jocul de laser tag este unul solicitant fizic.

Durata aproximativa a acestui turneu : intre 2 si 3 ore

Optional:
Veti putea disputa apoi super finala dintre echipa castigatoare din grupa nr 1 si echipa castigatoare din grupa 2. Veti putea alege pentru aceasta finala o zi si o ora in functie de dorinta dumneavoastra.

Toate aceste formule de joc sunt complet adaptabile la nevoile si dorintele firmei dumneavoastra. Pentru orice alte detalii suplimentare va stam la dispozitie.