promotia33

Petrecerea burlacilor – Experienta…Curaj…Confruntare

Vino in cea mai mare arena de laser tag din Bucuresti si petrece ultima zi de libertate alaturi de prieteni, intr-un decor neconventional, unic si spectaculos.

E locul ideal sa-ti demonstrezi calitatile de bun combatant si strateg, aratandu-le tuturor ca ai spirit de echipa.

Arena de laser tag e construita ca un labirint urias, pe o suprafata de aproximativ 1000mp, avand 2 niveluri si o multime de obstacole, formand un decor de filme SF, unic in Bucuresti. Toata suprafata arenei a fost proiectata de o echipa de specialisti din Australia si desenata cu graffiti de un artist francez. Legenda spune ca artistul francez a stat inchis in arena timp de 3 luni de zile si nu s-a oprit pana nu si-a vazut proiectul finalizat.

Drumul catre labirint este deschis de un spatiu prietenos de asteptare impartit in 2 sali – una de fumatori si cealalta pentru nefumatori, avand o capacitate totala de aproximativ 70 de locuri comode. Aici se pot organiza evenimente, team-building-uri si petreceri tematice, succesul fiind garantat mai ales datorita jocului de laser tag si al echipei pregatite oricand sa va sara in ajutor.

Pentru petrecerea burlacilor recomandam ca rezervarea sa fie facuta pentru minim 10 persoane si 2-3 jocuri de 20 minute cu pauze intre ele.
Bineinteles ca nu excludem grupurile mai mici dar cu cat sunt mai multi participanti in arena cu atat e mai distractiv.
Pauzele dintre jocuri sunt cel mai bun prilej de discutii intre participanti, de cele mai multe ori constructive si amuzante.

La petrecerea burlacilor recomandam sa aveti un buget alocat pentru consumatia de la bar si se poate aduce tort si mancare sau se comanda pizza din locatie (livrarea se face in maxim 40min de la furnizorii nostri).

Pentru alte detalii si rezervari puteti suna oricand numerele de telefon: 0735.561.568 – Marian Barsan sau 021.316.41.20 sau solicitati informatii pe email: lasertag@laser-megazone.com