Prezentare Laser Tag

Vesta electronica este bine strânsa pe corp, pistolul este activat si, câteva secunde mai târziu, patrundeti într-un labirint futurist cu o multime de obstacole si efecte speciale. La adapostul perdelei de fum, pe o muzica spatiala, adversarii va pândesc fiecare miscare …

Laser Megazone este un gen de paintball virtual sau un joc PC transpus în realitate. Este un joc de actiune într-o arena uriasa în care este amenajat un labirint real cu o multime de obstacole special gândite si amplasate pentru a-ti usura sau, din contra, îngreuna misiunea. Si, pe lânga acestea, o multime de efecte speciale …

Laser Megazone este un joc de laser tag, de obicei de echipa, în care participantii intra în labirint si, precum adevaratii soldati din grupele de commando, îsi cauta si “elimina” adversarii cu ajutorul armelor laser.

Laser Megazone este o placere de savurat în echipa: cu familia, la o aniversare in stil laser,cu prietenii sau colegii de serviciu – ocazie unica sa-ti “ciuruiesti” seful, dupa care sa-l împaci la o bere intr-un adevarat teambuilding !

Laser Megazone poate fi jucat de oricine se simte capabil sa intre într-o lume a viitorului, a armelor laser si a confruntarilor stelare!

Ce presupune Laser Megazone ?

Fiecare jucator primeste o vesta electronica si un pistol laser high-tech pentru a-si tinti adversarii cu un sistem infrarosu complet inofensiv si a face astfel cât mai multe puncte.

Jocul de laser tag este controlat de un sistem high tech informatizat care permite afisarea scorului – focurile trase, tintite si încasate de fiecare participant la joc – în timp real pe un ecran urias aflat în barul-anticamera.

Laser Megazone, conceptul care exista de azi si în Bucuresti, numara peste 250 de labirinturi în întreaga lume, unul mai tare ca altul ! Spre exemplu, cel din Las Vegas poate gazdui simultan 120 de jucatori pe un teren de mii de metri patrati!

Denumit generic “Laser Tag”, conceptul jocurilor laser indoor s-a nascut în Statele Unite. Inventatorul acestui joc, George Carter, a avut ideea “bataliilor laser” dupa ce a vazut primul film din seria “StarWars” în 1977.

Tehnologia de joc este inspirata de un program de antrenament militar al armatei Statelor Unite – MILES – care consta în atingerea tintei adverse printr-un sistem cu infrarosu ghidat de o unda laser.

Succesul jocului devine fulminant în Statele Unite, în anii ’90 patru din cinci tineri americani declarand ca au intrat cel putin o data în labirint pentru a juca

Astazi, sectorul de jocuri laser însumeaza peste 1.100 de locatii în lume, din care 630 numai în America de Nord si peste 230 în Europa.

Echipamentul de joc, tehnologie de ultima generatie

Armura

Vesta voastra are 4 zone sensibile, în afara de pistolul laser. Fiecare atingere a laserului vostru pe vestele adversarilor va aduce puncte :

  • în fata : 200 de puncte
  • în spate : 100 de puncte
  • pe umeri : 50 de puncte
  • pe pistol : 50 de puncte

Fiecare atingere a adversarilor pe echipamentul vostru va face sa pierdeti puncte :

  • în fata : -50 de puncte
  • în spate : -25 de puncte
  • pe umeri : -12 de puncte
  • pe pistol : -12 de puncte
armura
pistolul laser

 

Pistolul laser:

Pistolul laser est dotat cu o raza infrarosu ultra precisa, care va permite sa va atingeti adversarii, chiar la o distanta mare.

Raza laser este total inofensiva, indiferent de locul în care sunteti atinsi.

Profilul jucatorilor Laser Megazone

4 tipologii : DEFENDER, SNIPER, RAPTOR, KAMIKAZE

De ce profile diferite de jucatori ?

Inca de la primele partide de Laser Megazone, fiecare jucator are stilul sau propriu: mai mult ascuns intr-un colt, singur, in grup, intotdeauna in curs de a pune la punct nenumarate strategii… Pe parcursul partidelor de joc stilul tau se confirma si te vei specializa intr-un anume rol. Este foarte dificil de exemplu sa fii un Raptor, daca te afli la inceput si nu ai experienta mai multor partide de joc. Toate aceste profile isi gasesc locul in interiorul unei echipe si permit perfectionarea si rafinarea strategiilor de joc pe perioada desfasurarii unei partide.

DEFENDER :

Acesti jucatori sunt coloana vertebrala a oricarei echipe. Adesea grupati, ei incearca sa apere o zona sau sa sustina alti jucatori in tentativele lor de a captura o zona. Defenderii au un joc de echipa bine pus la punct si cunosc terenul de joc foarte bine, calitati care ii pot conduce la victorie.

SNIPER :

Sniperii si-au dezvoltat precizia tirului in detrimentul deplasarii. Acesti jucatori sunt capabili sa nimereasca o tinta care se misca cu rapiditate dintr-un capat in celalalt al labirintului. Rolul lor este multiplu: sa mentina presiunea atacului intr-o anumita zona, sa protejeze accesul in baza , sa sustina atacurile coechipierilor lor… Pe de alta parte, slabiciunea lor intr-o confruntare, ii face tinta favorita a Raptorilor.

RAPTOR :

Jucator de atac prin excelenta, Raptor-ul are o tenacitate si o vivacitate iesite din comun, fiind adversari redutabili in orice situatie. Desi sunt slabi in cazul tirurilor la distanta mare, Raptorii sunt in acelasi timp extrem de precisi si rapizi in cazul unui duel. Agilitatea lor le permite sa se strecoare in spatele liniilor inamice pentru a le distruge baza si sa reorienteze trupele inamice déjŕ dezorganizate catre coechipierii lor pentru ca acestia sa termine treaba.

KAMIKAZE :

Kamikaze este jucatorul debutant care se afla de-abia la prima sau la a doua partida de joc. Fiecare jucator a fost cel putin o data kamikaze si sunt rare situatiile in care acestia reusesc sa faca fata jucatorilor mult mai experimentati. Exista totusi un tip special de kamikaze cu sangele fierbine care se lanseaza regulat in atacuri imotriva jucatorilor experimentati… Dupa astfel de partide sunt numerosi cei care isi depasesc recordurile de scor… negativ !

Captureaza baza

Capturarea bazei este un punct cheie in jocul de Laser Megazone, ca si in cazul uni razboi real,unde se concretizeaza prin capturarea unui trofeu, de regula un steag din tabara adversa,care devine dovada reusitei si este o sursa de demoralizare pentru tabara inamica.. Orice echipa demna de acest titlu viseaza sa devina campioana.Jocul nu este unul usor,necesita tactica ,munca de echipa,rapiditate si eficacitate. Numai jucatorii buni pot sa tinteasca mai sus si competitia este dura chiar si in interiorul echipei pentru a detine rolurile cheie : vei fi capabi sa raspunzi provocarii ? Are echipa ta puterea necesara?Depinde de tine sa te antrenezi si sa-ti motivezi echipa …

Descriere :

Jocul cu ” capturarea bazei ” este un joc tactic, de echipa, al carui scop este de a distruge baza echipei adverse. Bazele sunt de fapt un dom, semnalizat printr-un girofar intr-o anumita zona a labirintului bine definita. O zona albastra, cu un girofar albastru pentru echipa albastra, si o zona galbena, cu un girofar galben pentru echipa galbena. Aceeasi baza poate fi distrusa de mai multe ori pe parcursul aceleiasi partide de joc, si daca este necesar, de mai multe ori de catre acelasi jucator. Pentru a acumula puncte si a castiga aceasta partida un jucator bun va incerca sa distruga baza adversa de cat mai multe ori.

Cum sa distrugi baza adversarilor tai?

Un jucator trebuie sa tinteasca baza de 5 ori fara sa fie dezactivat de catre un adversar si fara ca unul dintre coechipierii sai sa tinteasca si el spre baza in acelasi timp. Baza este dezactivata timp de 5 secunde intre fiecare tragere. Odata atinsa de 5 ori, ea va fi dezactivata 30 secunde si va aduce 2000 de puncte jucatorului care a distrus-o. Atentie la reactia bazei distruse …va deveni ofensiva si daca esti atins vei fi dezactivat 30 de secunde !!! O baza poate fi distrusa o singura data de catre acelasi jucator pe parcursul jocului.

Un joc de echipa foarte tactic …

Este important pentru fiecare echipa sa decida cine va ataca baza, cine il va proteja si cine ramane in apararea bazei proprii. Rolurile trebuie desemnate deci inaintea inceperii partidei. Jucatorii care ataca incearca sa distruga baza adversa, cei care ii apara vor incerca sa impiedice advesarii sa intre in baza. Jucatorii care ataca sunt tinta preferata a aparatorilor. Un jucator care a distrus baza se va reintoarce in baza sa pentru a se face “pierdut ” si se va pozitiona ca aparator pentru a lasa unui coechipier posibilitatea de a ataca la randul sau baza adversa.

- Contact Laser Megazone:
Detalii si rezervari: Laura Brancusi – Responsabil relatii clienti – 0721.372.337 (Lu – Du 09:00 – 22:00)
Sugestii si reclamatii: 0735.561.568 (Lu – Du 09:00 – 24:00)