Obiectiv:

Vampirul se ridica din somnul lui greu … Singura lui dorinta este sa epuizeze energia tuturor celor din jur …Una cate una, victimele sale devin vampiri. Si vampirii ar putea “virusa” pe toata lumea … Dar timpul poate lucra impotriva lor. Vor reusi sa preia conducerea sau vor ramâne fara timp?

Descrierea jocului:

Scenariul “Vampiri” se joaca in modul solo si jucatorii sunt intr-o cursa contra cronometru pentru a reusi sa supravietuiasca … Unul dintre jucatori va fi de la inceputul partidei vampir, iar ceilalti humanoizi. Acestia au un numar de vieti si de tiruri limitat. Daca un humanoid si-a pierdut toate vietile sau a ramas fara munitie devine vampir. Si pe masura ce mai multi humanoizi dispar, populatia de vampiri creste. Jocul se termina fie daca populatia de vampiri a eliminat toti humanoizii, fie daca la sfarsitul timpului de joc au supravietuit humanoizi.

Personajele:

Vampirul – este unul singur la inceputul jocului. Are numar de vieti si de tiruri nelimitat, Humanoidul – Are numar limitat de vieti si de tiruri. Odata ce a pierdut toate vietile sau a epuizat numarul de tiruri, devine automat vampir.