Cele 10 porunci

1 : Vei plati mai putin. Dar pentru asta nu uita sa precizezi de fiecare data statutul tau de membru atunci când iti cumperi cartela de joc.

2 : Esti raspunzator pentru a face echipele echilibrate. In afara de situatia in care exista o cerere speciala din partea personalului sau a unui grup de jucatori, numarul de membri din fiecare echipa trebuie sa fie egal.

3 : Trebuie sa asculti briefingul din Airlock. Chiar daca este a 8427 a partida … ceilalti jucatori nu pot cunoaste jocul la fel de bine ca tine, deci nu vorbi in Airlock si asculta briefingul facut de catre personal.

4 : Pe parcursul jocului, in cazul in care alti jucatori au un comportament nepotrivit, va trebui sa intervii. Si sa previi personalul! Pentru ca mai târziu este prea târziu! … in caz ca cineva triseaza, are un comportament periculos, lipsa grava de fair-play, etc …, trebuie sa le spui!

5 : Trebuie sa ramâi modest. Chiar in cazul unei victorii stralucite, ceilalti jucatori nu vor aprecia un membru foarte laudaros … Consecinta: jucatorii vor vrea sa joace doar intre ei data viitoare … pacat, nu?

6 : Evita sa te plângi de lipsa de fair play a celorlati jucatori. Pentru ca pentru un jucator “ocazional”, sa fie “fair-play”, nu o sa insemne nimic … Jucatorul ocazional a venit doar pentru a-si tinti prietenii. Galben, albastru,activat, dezactivat … nu are foarte mare importanta pentru el pentru ca intr-un final este fericit sa marcheze puncte si atât. Cu atât mai mult, va petrece 20 de minute urmarindu-te si tintind in spate …

7 : Nu vei astepta pâna la inceputul partidei ca sa intrebi când o echipa este pe punctul sa intre in airlock, sau ca sa vezi câti jucatori sunt pentru a-ti lua cartela ; nu astepta sa vezi daca ai timp sa iti termini bautura sau tigarea sau sa mergi la toaleta pâna pe ultima suta de metri. Arata respect celorlalti jucatori si personalului!

8 : Nu vei considera ceilalti jucatori victime! Bineinteles ca vei câstiga! Evident ca vei marca in 2 minute puncte cât tot restul echipei tale! Dar evita sa le dai senzatia ca datorita tie echipa voastra a câstigat … Evita sa le dai impresia ca nu sunt decât un mijloc pentru a-ti imbunatati propriile statistici de joc … Organizeaza-ti echipa, incurajeaza-i, da-le sfaturi, arata-le trucuri de ‘vechi combatant’ … Pe scurt, fa-ti prieteni! Iti vei da repede seama ca e mai multa glorie in a-ti aduce echipa la victorie decât sa râzi de un grup de incepatori …

9 : Comportamentul tau va fi exemplar. Voi membrii sunteti o elita.Si de la o elita se asteapta intotdeauna un anumit tip de comportament impecabil care sa serveasca drept exemplu celorlalti jucatori. Un membru nu alearga, nu se supara, nu insulta, nu trage incontinuu din spate in jucatorii echipei adverse,are grija de vesta si de pistolul sau si respecta personalul.

10: Include-ne in ideile si gândurile tale. Pentru ca Laser Megazone nu s-a construit intr-o singura zi si toate ideile tale ne pot ajuta sa continuam sa multumim toti membri …