nov2012battlefield

Evenimente Laser Tag organizate la Laser Megazone, detalii si regulamente pentru competitii Laser Tag; ultimele team building-uri si poze de la evenimente.

November Battlefield Championship

Locul 1 – 300 Euro, Diplome si 75% DISCOUNT pentru participarea la urmatoarea competitie laser tag
Locul 2 – Un abonament la Laser Megazone (400 min), Diplome si 50% DISCOUNT pentru participarea la urmatoarea competitie laser tag;
Locul 3 – Un abonament la Laser Megazone (200 min), Diplome si 25% DISCOUNT pentru participarea la urmatoarea competitie laser tag;
Best Shooter – Un abonament la Laser Megazone (200 min), diploma.

Echipa de 6 membri
Taxa de participare – 30 RON/pers
Sesiunile de antrenamente – 10 RON/pers

Regulamentul Oficial “NOVEMBER BATTLEFIELD CHAMPIONSHIP”

Competitia se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament.
Regulamentul este obligatoriu pentru toti participantii.

Durata si locul de desfasurare a concursului:
Perioada de desfasurare va fi 1 Noiembrie – 30 Noiembrie 2012.
Locul de desfasurare al concursului va fi Arena Laser Megazone Bucuresti.

Drept de participare:
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 14 si 99 de ani. Acestea participa in cadrul unei echipe predefinite formata din 6 membri.

Mecanismul de desfasurare
Pentru a participa la BATTLEFIELD CHAMPIONSHIP, editia Noiembrie 2012, participantii trebuie sa se grupeze intr-o echipa. Echipele trebuie sa aiba 6 participanti eligibili, iar optional pot inscrie 2 (doua) rezerve.
a. Inscrierea se face prin plata sumei de 180 lei de echipa si completarea formularului de inscriere a echipei, la sediul Laser Megazone, bd. Iuliu Maniu nr.7.
b. Participantul are obligatia de a pastra bonul fiscal primit la inscrierea echipei pentru a evita eventualele neplaceri sau neintelegeri.
c. Formularul de inscriere va contine urmatoarele campuri obligatorii:
- Nume si prenume lider echipa
- Membrii echipei
- Numele echipei.
d. Inscrierea participantilor se va realiza in perioada 01.11.2012 – 25.11.2012.
e. Fiecare partida jucata de 2 (doua) echipe dureaza 20 minute.
f. daca in timpul unui meci apar probleme tehnice care pot influenta rezultatul, acest meci se va opri si se va rejuca dupa remedierea problemelor aparute.
g. In caz de neprezentare echipa in cauza pierde confruntarea la masa verde.
h. Concursul va fi organizat in doua etape, astfel:
1. Etapa I
- echipele vor fi impartite prin tragere la sorti in grupe de cate 4 (patru) echipe; acestea vor intra in Arena 2 (doua) cate 2 (doua), ordinea de intrare a echipelor fiind de asemenea desemnata prin tragere la sorti; – echipele care obtin victorii in meciul 1 si meciul 2 din grupa vor juca finala grupei.
- castigatoarele grupelor vor mai juca un meci de baraj pentru calificarea in Etapa Finala;
- in functie de numarul echipelor participante, Organizatorul va anunta public numarul echipelor ce se vor califica in Etapa Finala.
2. Etapa Finala
- in functie de numarul echipelor finaliste, Organizatorul va anunta public modul de calificare pe podium, in baza scorurilor obtinute in Etapa Finala.

Desemnarea Castigatorilor
Echipele castigatoare vor fi desemnate in Etapa Finala, in functie de scorul obtinut.

Premiere
Premiile constau in sume cash/bunuri materiale/servicii oferite de catre Organizator, dupa cum urmeaza:
Locul I – 300 Euro, Diplome si 75% DISCOUNT pentru participarea la urmatoarea competitie.
Locul II – Un abonament la Laser Megazone (400 minute), diplome si 50% DISCOUNT pentru participarea la urmatoarea competitie.
Locul III – Un abonament la Laser Megazone (200 minute), diplome si 25% DISCOUNT pentru participarea la urmatoarea competitie.
Best Shooter – Un Abonament la Laser Megazone (de 200 min.), diploma.

Sanctiuni
Jucatorii/Echipa care instiga la agresivitate si violenta si nu manifesta fair play (folosesc un limbaj nepoliticos, lovesc cu sau fara echipament adversarii/coechipierii, genereaza situatii conflictuale) fata de adversari/ coechipieri, isi acopera senzorii echipamentului sau isi dau echipamentul jos, vor fi descalificati.
Tactica aplicata in timpul jocului este la libera alegere. Staff-ul Laser Megazone intervine in cazul in care actiunile participantilor au repercursiuni asupra echipamentului, arenei sau se soldeaza cu vatamarea corporala a participantilor (alergatul adversarilor nu intra in competenta staff-ului pentru solutionare).

Toate informatiile la zi ale competitiei – programarea meciurilor, denumirea si componenta echipelor, poze, scoruri si noutati, se vor regasi pe pagina de Facebook